Персональный сайт
 

18:05:23
Обласний конкурс фахової майстерності «Бренд-шоу «Стандарт-нестандарт» для вчителів інформатики

8 листопада 2013 року в рамках школи-лабораторії з проблеми «Створення навчального веб-простору для інтелектуального та творчого розвитку учнів профільної школи»  був проведений обласний конкурс фахової майстерності «Бренд-шоу «Стандарт-нестандарт» для вчителів інформатики. Свято відбулося в стінах комп’ютерної академії «Шаг». Запрошені були методисти та керівники методичних об’єднань учителів інформатики області.

Очно-заочна школа-лабораторія дозволила максимально розкрити творчий потенціал кожного педагога; допомогти вчителю трансформувати в практику інноваційну ідею та педагогічну технологію через розвиток власного досвіду викладання навчальної дисципліни в умовах окремого навчального закладу.
Обласний конкурс фахової майстерності «Бренд-шоу «Стандарт-нестандарт» проводився з метою підвищення престижу учительської професії, стимулювання творчості педагогічних працівників, популяризації  авторського досвіду, професійної майстерності, виявлення творчих ініціатив учителів інформатики  загальноосвітніх навчальних закладів Донецької області, які  успішно працюють в умовах модернізації освіти, виявляють високий рівень професійної компетентності  та методичної культури, опрацьовують перспективний педагогічний досвід кращих учителів області, України, зарубіжжя, мають певний творчий доробок.
На заочному етапи учасники обласної школи-лабораторії повинні були розробити електронні дидактичні засоби до конкретної теми (відеокаст до теми, інтелект-карти, хмари зі слів); методичний посібник в середовищі програми OneNote; 15-хвилинний майстер-клас з організації навчально-виховного процесу в створеному веб-просторі та виступити на методичному заході з метою поширення серед учителів інших предметів досвіду щодо використання електронних дидактичних засобів навчання. Кульмінацією всієї роботи кожного учасника школи-лабораторії – створення навчального веб-простору для інтелектуального та творчого розвитку учнів профільної школи. Роботи всіх учасників школи-лабораторії можна подивитися за посиланням 
http://vit-ippo.at.ua/index/shkola_laboratorija/0-28.
Згідно з висновками експертної групи співробітників інституту щодо якості виконання запропонованих творчих завдань слухачами курсів, було прийнято рішення про участь педагогів (9 осіб) у фіналі в форматі Бренд-шоу «Стандарт-нестандарт».

  1. Баличев Руслан Сергійович, учитель інформатики Торезької гімназії суспільно-гуманітарного профілю.

  2. Воробйова Євгенія Олександрівна, учитель інформатики Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8.

  3. Граховська Ольга Борисівна, учитель інформатики Донецької загальноосвітньої школи № 128.

  4. Захарова Ірина Віталіївна, учитель інформатики Артемівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 ім. Артема - багатопрофільний ліцей".

  5. Степанов Станіслав Васильович, учитель інформатики Маріупольської загальноосвітньої школи № 65.

  6. Смірнов Володимир Володимирович, учитель інформатики Костянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3. Шейко Олександр Олександрович, учитель інформатики Октябрської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Добропільської районної ради.

  7. Юр-Кирилюк Дар'я Євгенівна, учитель інформатики Харцизького навчально-виховного комплексу №1.

  8. Алістратова Надія Юріївна, учитель інформатики Горлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8.

Бренд-шоу «Стандарт-нестандарт» - це свято творчості, професіоналізму, нових ідей та відкриттів. Це свято відповідальних, ініціативних та не байдужих до своєї справи вчителів.
Учителі проходили наступні конкурсні випробування:

  1. Самопрезентація, самопредставлення учасника у вільній формі з використанням будь-яких форм презентації, яка була покликана сформувати перше враження та ознайомитись з унікальністю особистості вчителя, визначити лідерські якості та креативність конкурсанта (3 хвилини).

  2. Інноваційна майстерня педагога. Творчий звіт щодо створення навчального веб-простір для інтелектуального та творчого розвитку учнів профільної школи. (10 хвилин).

  3. Парад краси та чар педагогічного слова! Перед конкурсантами було поставлене завдання підготувати есе про педагогічну майстерність учителя та донести до членів журі і глядачів свою творчу роботу так, щоб вони відчули через зміст представленої роботи душу, серце і погляд на працю вчителя самого конкурсанта.

Переможцями стали:

  1. Захарова Ірина Віталіївна, учитель інформатики Артемівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 ім. Артема - багатопрофільний ліцей".

  2. Граховська Ольга Борисівна, учитель інформатики Донецької загальноосвітньої школи № 128.

  3. Воробйова Євгенія Олександрівна, учитель інформатики Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8.

Всі учасники бренд-шоу отримали сертифікати, методичну літературу, електронний методичний кейс «Сходинки до інформатики. 2 клас». Представник комп’ютерної академії «Шаг» вручив переможцям сертифікати на безкоштовне навчання за однією з програм у їхньому навчальному закладі. 
Бажаємо Вам натхнення, творчих злетів, відкриттів та свята в душі.  

Источник,

фото

 

Категория: Самообразование | Просмотров: 428 | Добавил: Домовёнок
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Суббота, 11 Мая 2024, 12:46:16
Приветствую Вас Гость
Главная | Регистрация | Вход
Поиск
Вход на сайт
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 15
Календарь
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Copyright MyCorp © 2024
Используются технологии uCoz